Právě vysíláme

Henry Cavill v Zaklínači končí, z jeho hvězdného náhradníka fanoušci ale nadšení nejsou

2. listopadu 2022 9:10
Henry Cavill v Zaklínači končí, z jeho hvězdného náhradníka fanoušci ale nadšení nejsou

Oblíbený herec Henry Cavill skončil jako představitel Zaklínače. Nahradí ho hollywoodský krasavec Liam Hemsworth. Fanoušci však nejsou příliš nadšení.

Přeobsazení hlavní postavy seriálu oznámila streamingová společnost Netflix. Zaklínač bude mít čtvrtou sérii, ale Henry Cavill se v ní už neobjeví. Novým Zaklínačem bude Liam Hemsworth, který si zahrál například ve filmové sérii Hunger Games nebo ve snímku Poslední píseň, kde se zamiloval do své budoucí manželky Miley Cyrus.

Nadšení ze strany fanoušků se ale Hemsworth nedočkal. Příznivci seriálu jsou z rozhodnutí Netflixu rozhořčení a požadují jeho okamžité ukončení. S Liamem se počítá pro čtvrtou sérii, ve třetí roli Zaklínače ještě ztvární Cavill. Premiéra je plánovaná na léto příštího roku.

„Má cesta v roli Geralta z Rivie byla plná příšer a dobrodružství. Pro čtvrtou sérii odložím svůj medailon a meče. Místo mě převezme oděv Bílého vlka fantastický Liam Hemsworth. Stejně jako spousta literárních postav předávám svou pochodeň s úctou k času strávenému v kůži Geralta. Těším se na to, až uvidím Liama, jak tuto roli zastane,“ uvedl Cavill na instagramu.

O své nové roli promluvil i Hemsworth. „Jako fanoušek Zaklínače mě příležitost zahrát si Geralta vystřelila na měsíc. Henry Cavill byl v této roli neuvěřitelný a já jsem poctěný tím, že mi předává své otěže a umožňuje mi chopit se ostří Bílého vlka. Henry, léta jsem tvým fanouškem a inspiroval jsi mě tím, co jsi této postavě dal. Pokusím se jít v tvých stopách.“

Články, které by tě mohly zajímat