Právě vysíláme

Herce Franka Langellu vymažou kvůli vtipu o ženě z nového seriálu, natočena je už více než polovina

17. dubna 2022 13:10
Herce Franka Langellu vymažou kvůli vtipu o ženě z nového seriálu, natočena je už více než polovina

Americký herec Frank Langella se měl na natáčení seriálu Zánik domu Usherů dopustit sexuálního vtipu o jedné ze svých kolegyň. Netflix se ho rozhodl okamžitě propustit a jeho scény přetočit. Natočena je přitom už více než polovina série.

Čtyřiaosmdesátiletá legenda, herec Frank Langella, byl vyloučen ze seriálu Zánik domu Usherů. Hvězda filmů Dave, Junior, Drákula a dalších se měla během natáčení dopustit sexuálního obtěžování své kolegyně. Údajně na place používal nemístné vtipy a zmíněné ženy se dotýkal více, než je záhodno.

Netflix konec Langella potvrdil, více informací však k případu nebylo poskytnuto. Údajně se měl ale případ několik dní prošetřovat, společnost se chtěla vyhnout možnému falešnému nařčení. Kvůli incidentu se nyní bude muset přetočit celá polovina chystané novinky. Streamovací kanál se totiž rozhodl Langellu ze seriálu zcela vyškrtnout.

Podobný případ se odehrál před pěti lety, když byl ze sexuálního obtěžování alespoň dvaceti mladíků obviněn Kevin Spacey. Dít se tak mělo v londýnském divadle Old Vic, kde byl uměleckým ředitelem. Z obtěžování ho tehdy nařkl mimo jiné i herec Anthony Rapp. Oficiálně se Spaceyemu však nic nedokázalo.

Články, které by tě mohly zajímat