Právě vysíláme

Herci oslaví 20 let Harryho Pottera. Rowlingová nebyla pozvaná

29. prosince 2021 14:21
Herci oslaví 20 let Harryho Pottera. Rowlingová nebyla pozvaná

Speciální show, kterou filmaři chtějí připomenout 20 let od vydání prvního snímku slavné kouzelnické série uvede HBO MAX už 1.ledna. Autorka J. K. Rowlingová se pořadu Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts nezúčastní.

Fanoušci Harryho Pottera se konečně dočkali shledání, na které dlouho čekali. Na oslavu 20. výročí vydání Harryho Pottera a Kámen mudrců (filmu, který začal s ikonickou franšízou), dali Warner Bros a HBO Max znovu dohromady obsazení seriálu pro nový speciální reunion. Filmaři slibují, že se fanoušci ve speciálním pořadu dozvědí vše o tom, jak se Harry Potter natáčel.

Před kamerou se tu opět setká nejen slavná trojice, herečtí představitelé Harryho, Rona a Hermiony. Bez hvězdného tria by to nešlo. Upoutávka neodhaluje úplný seznam hostů účastnících se shledání, ale pár jich potvrzuje. Do Bradavic znovu zavítá třeba Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Tom Felton (Draco Malfoy), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Mark Williams (Arthur Weasley), Gary Oldman (Sirius Black), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) a další.

Má to ale háček. J. K. Rowlingová, žena, která Harryho Pottera vymyslela se v pořadu neobjeví. Rowlingová tento fakt odmítla komentovat a společnost Warner Bros, která stojí za filmovou ságou nevydala žádné oficiální prohlášení.

Důvod proč se Rowlingová nezúčastní může souviset s jejími kontroverzními komentáři o transsexuálech. Spisovatelka prohlásila, že pohlaví reálně existuje a nelze srovnávat transsexuály s biologickými ženami. Aktivisté LGBT komunity proti slavné spisovatelce zbrojí.

Články, které by tě mohly zajímat