Právě vysíláme

Herci seriálu TEORIE VELKÉHO TŘESKU mají za sebou natáčení vůbec poslední epizody! Jak proběhlo?

2. května 2019 13:10
Herci seriálu TEORIE VELKÉHO TŘESKU mají za sebou natáčení vůbec poslední epizody! Jak proběhlo?

Fanoušci seriálu Teorie velkého třesku, máme pro vás smutnou zprávu: natáčení posledního dílu veleúspěšného pořadu je u konce. Herci na sociálních sítích zveřejnili dojemné snímky ze zákulisí, kde se všichni naposledy loučí.

Konec éry

Teorie velkého třesku patří mezi nejúspěšnější seriály posledních let. Show točící se kolem mladých fyziků si vybudovala pověst celosvětového televizního fenoménu a fanoušci po celém světě smutní, že se pořad po dvanácti řadách chýlí ke konci. Hlavní protagonisté seriálu v čele s Jimem Parsonsem, Melissou Rauch, Kunalem Nayyarem a Kaley Cuoco sdíleli v minulých dnech dojemné fotky z natáčení vůbec poslední epizody populárního seriálu a musíme říct, že i nám trochu ukápla slza. Mrkněte na dojemné momentky níže.

Takto oslavila poslední natáčení Melissa Rauch, jež v seriálu ztvárnila Bernadette:

K ní se přidal i Kunal Nayyar nebo-li seriálový Raje:

Text v překladu zní:
Děkuji. Děkuji za vaše slova. Děkuji za vaši podporu. Děkuji, že jste nás noc co noc ladili. Děkuji, že jste sdíleli příběhy o tom, jaké jste díky tomuto pořadu měli pocity. Děkuji i za ty ne zas tak pěkné moment. Děkuji, že jste nás zvedli, když jsme byli dole. Sláva může být jako klec, tak vám děkuji za to, že jsme se kvůli vám cítili dost bezpečně na to, abychom byli svobodní. Děkuji, že jste mi dovolili se podělit o pódium se šesti nejlepšími kamarády a děkuji za vás, jelikož bez vás bychom nebyli. Tohle je věnováno vám, fanouškům… Naposledy.
S láskou a vděčností, Kunal.

Nemohla chybět ani připomínka od herečky Kaley Cuoco, nebo-li Penny:

Jim Parsons, který v seriálu hraje ikonického Sheldona Coopera, si poslední epizodu připomněl sdílením fotky dveří do apartmánu, kde se pořad odehrával.

Dveře do apartmánu 4A, kde se odehrával seriál Teorie velkého třesku

Dveře do apartmánu 4A

Poslední epizoda se bude vysílat jako hodinový speciál už 16. května.

Zdroj: CNN, Instagram, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat