Právě vysíláme

Herci z AVENGERS: ENDGAME již můžou zveřejňovat vlastní záběry ze zákulisí natáčení. A celý internet se jimi baví

9. května 2019 11:10
Herci z AVENGERS: ENDGAME již můžou zveřejňovat vlastní záběry ze zákulisí natáčení. A celý internet se jimi baví

Režiséři snímku, který v posledních dnech láme všechny možné druhy kasovních rekordů, bratři Joe a Anthony Russo, oznámili konec zákazu, který platil pro všechny herce a štáb přítomný na natáčení Avengers: Endgame.

 

Zákaz se týkal zveřejňování jakýchkoli videí či záběrů pořízených na place během filmování a od té chvíle se na sociálních sítích hlavních hereckých protagonistů snímku strhla smršť. Zaplavily je totiž vtipné momentky a videa, která nám dosud zůstávala skryta.

Skalní fanoušci Marvelu tak v těchto dnech zažívají žně a těší se na každý příspěvek jejich oblíbených herců, který jim umožní nový vhled do backstage, přiblíží soukromí jejich idolů a odtajní vznik různých filmových scén.

Nejvíce své fandy zásobují Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) a Robert Downey, jr. (Iron Man). Ti si nově nabytou svobodu ve zveřejňování vlastních momentek a videí skutečně užívají a jejich followeři na Twitteru a Instagramu jásají. A není divu. Záběry z natáčení by vydaly na samostatný film. Podívejte na ně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat