Právě vysíláme

Herci z Teen Wolf znovu na place. Tvůrci zveřejnili exkluzivní fotografie

25. března 2022 13:10
Herci z Teen Wolf znovu na place. Tvůrci zveřejnili exkluzivní fotografie

Film navazující na úspěšný seriál Teen Wolf se konečně začal natáčet. O jeho vzniku informovali herci fanoušci v září minulého roku, v posledních měsících pak vznikal scénář a ladily se poslední detaily. Nyní je štáb už na place, na obrazovkách by se snímek mohl objevit na podzim letošního roku.

Tvůrci Teen Wolf sdíleli na sociálních sítích první fotografie z natáčení filmu. Ten vzniká jako pokračování seriálu o mladém vlkodlakovi, který se začal na MTV vysílat v roce 2011. Natočilo se celkem sto epizod, poslední byla odvysílána v roce 2017. Snímky zachycují jak hlavní postavu Scotta McCalla v podání Tylera Poseyho, tak místa, na nichž film vzniká.

Zatímco se na obrazovkách znovu objeví Holland Roden, Colton Haynese, Shelley Henning či Crystal Reed, která v seriálu zemřela a vyjasnění jejího „zmrtvýchvstání“ je jednou z věcí, která fanoušky velmi zajímá, chybět naopak zřejmě bude Dylan O’Brien, jehož absenci příznivci berou velmi těžce.

Jak říká synopse filmu, v Beacon Hills povstane velké zlo. „Vlci znovu vyjí, volají po návratu banshee, kojodlaků, pekelných psů, kitsune a dalších nočních měňavců. Jen vlkodlak Scott McCall, který už sice není teenager, ale stále zastává roli alfa samce, dokáže zpět svolat své spojence a důvěrné přátele, aby bojovali proti největšímu nepříteli, kterému kdy čelili.“

Články, které by tě mohly zajímat