Právě vysíláme

Herci ze Sám doma plánují po 31 letech reunion. Zúčastní se jí i Macaulay Culkin?

8. prosince 2021 11:10
Herci ze Sám doma plánují po 31 letech reunion. Zúčastní se jí i Macaulay Culkin?

Kultovní film Sám doma slaví letos neuvěřitelných 31 let. A jak prozradil Devin Ratray známý pro svou roli Buzze McCallistera, jeho obsazení se rozhodlo znovu sejít. I když pouze virtuálně. Zúčastní se reunion i Macaulay Culkin alias Kevin?

Film Sám doma vtrhl na televizní obrazovky v roce 1990 a stal se kultovní komedií, která je celosvětově reprízována každý rok během vánočních svátků. Její hlavní hrdina Macaulay Culkin alias Kevin McCallister letos oslavil jednačtyřicet let, v době natáčení mu bylo pouhých deset.

Ačkoliv se herci z filmu potkávají pravidelně na akcích, společná reunion se jim zatím vyhýbala. Podle Devina Ratraya, který si zahrál Kevinova bratra Buzze, se však společné setkání plánuje. A to dokonce ve velmi brzké době. „Bude probíhat virtuálně, před pár dny mi to bylo oznámeno,“ uvedl herec pro magazín People.

Zatímco by se setkání měli zúčastnit Jed Cohen (Rod McCallister), Diana Rein (Sondra McCallister), Terrie Snell (teta Leslie), Angela Goethals (Linnie McCallister) i Hillary Wolf (Megan McCallister), Macaulay Culkin (Kevin), jeho mladší bratr Kieran ani Catherine O’Hara (máma Kevina) na reunion nebudou.

Na adresu své filmové mámy Ratray uvedl: „Byla tak velkorysá. Nebyli jsme pro ni dětmi, byli jsme herci. Pořád tam pro nás byla a radila nám, co udělat, jako by šlo o její vlastní záběry.“

Ratray si zahraje v chystaném remaku Sám doma, který se bude jmenovat Home Sweet Home Alone. Jeho hlavní hvězdou bude desetiletý Archie Yets coby Max, jehož rodiče zapomněli doma a odjeli na vánoční dovolenou. Stejně jako Kevin pak bude chránit domov před zloději.

Články, které by tě mohly zajímat