Právě vysíláme

Herec BRAD PITT prozradil, jaká role pro něj byla za jeho kariéru nejtěžší! Která to byla?

1. září 2019 10:10
Herec BRAD PITT prozradil, jaká role pro něj byla za jeho kariéru nejtěžší! Která to byla?

Populární herec Brad Pitt se rozhovořil o tom, který snímek pro něj byl za jeho dlouholetou hereckou kariéru ten nejtěžší. Pitt toho během ní stihl opravdu dost: na plátně už boxoval v ringu, nebo kradl. Co pro něj však znamenalo tu vůbec nejnáročnější roli?

Brad Pitt je hereckou stálicí, která přitahuje pozornost diváků i médií už od začátku devadesátých let. Během svojí dlouholeté kariéry toho stihl opravdu dost a ukázal se například ve filmech jako Klub rváčů, Hanebný pancharti, nebo v novém snímku režiséra Quentina Tarantina, který se jmenuje Tenkrát v Hollywoodu.

Nejtěžší role

S tou vůbec nejtěžší rolí se ale prý potkal až teď, při natáčení sci-fi Ad Astra. Pětapadesátiletý Pitt v něm ztvárňuje Roye McBridea, kosmonauta, kterého čeká záchranná mise až na kraji sluneční soustavy. Kosmonaut se tam musí vydat, aby zachránil planetu Zemi. Tu ohrožuje řada nečekaných katastrof. Roy McBride se tak vydává do kosmu najít svého otce, kterého hraje Tommy Lee Jones.

Byl to nejtěžší film, na kterém jsem kdy pracoval,“ řekl o roli známý herec, který snímek také produkoval. Sám označuje sci-fi jako velmi intimní snímek o cestách duše. Na to, s jakými ohlasy se film setká, si musíme teprve počkat. U nás jde snímek do kin 19. září.

 

Zdroj: Reuters

Články, které by tě mohly zajímat