Právě vysíláme

Herec JAMIE FOXX se pochlubil neuvěřitelnou postavou! V novém filmu si zahraje MIKA TYSONA

22. června 2020 9:25
Herec JAMIE FOXX se pochlubil neuvěřitelnou postavou! V novém filmu si zahraje MIKA TYSONA

Hollywoodský herec Jamie Foxx se na sociálních sítích pochlubil novou figurou, s níž ho uvidíme v novém snímku Finding Mike. Film popíše život a kariéru jednoho z nejslavnějších boxerů historie: Mika Tysona.

Obrovská dřina

Možnost si zahrát boxera Mika Tysona představuje pro hollywoodského herce Jamieho Foxxe splněný sen. Držitel Oscara z roku 2004 tak bere přípravu na tuto životní roli smrtelně vážně a zdá se, že přístup se vyplatil. Foxx se na Instagramu pochlubil novou vizáží, s níž známého boxera ztvární. Fotky se rychle staly virálním hitem.

Dvaapadesátiletý Foxx v nedávném rozhovoru přiznal, že Tysona potkal několikrát, a to v odlišných fázích jeho života. „Poprvé jsem Mika potkal, když byl na vrcholu. Podruhé, co jsem ho viděl, bylo to s ním trochu horší,“ popisuje herec. Bývalý mistr světa v boxu těžké váhy Tyson byl v roce 1992 zatčen za znásilnění a v roce 2007 řídil pod vlivem alkoholu a kokainu.

Foxx říká, že aby fanoušci skutečně pochopili Tysona, je třeba znát jeho životní příběh. Lze tedy předpokládat, že film Finding Mike bude pořádná nálož.

Zdroj: CNN, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat