Právě vysíláme

Herec LEONARDO DICAPRIO se vyjádřil k budoucnosti filmu! Co si o ní myslí?

23. srpna 2019 10:10
Herec LEONARDO DICAPRIO se vyjádřil k budoucnosti filmu! Co si o ní myslí?

Uznávaný herec Leonardo DiCaprio aktuálně září ve filmu slavného režiséra Quentina Tarantina, režisérův devátý film se jmenuje Tenkrát v Hollywoodu a ukazuje režisérův pohled na mekku filmového průmyslu v její zlaté éře.

Není proto divu, že se herce v jednom z rozhovorů zeptali na jeho názor na budoucnost filmové tvorby. A jak se k tomu herec vyjádřil? DiCaprio se rozpovídal o tom, že má o klasickou filmovou práci.  Vzhledem ke streamovacím službám o ni prý má trochu obavy.

„Dostáváme se do období streamovacích služeb, kdy jsou věci rychlé a náhle vznikne nová show, osm epizod úžasné show, která se najednou objeví a vy ji můžete sledovat téměř každý den,“ uvedl slavný herec.

Jiný způsob natáčení

DiCaprio si proto chválil přístup, který zažil s Tarantinem u Tenkrát v Hollywoodu„Když mluvíme o filmu, který je natáčen klasicky, kde máme postavenou celou Hollywoodskou čtvrť, která byly fyzicky přetvořena do podoby z roku 1969 bez pomoci CGI, jedná se o skutečný návrat do filmařské éry, kterou už dneska nevídáme.“

Herec není jediným, kdo si povzdychl nad budoucností filmu. Už dřív se k tomuto tématu vyjadřoval režisér Steven Spielberg. I on se o budoucnost klasického filmu bojí, ale doufá, že síla zážitku před velkým plátnem diváky stále dokáže dostat do kin. Co si o tom myslíte vy?

 

Zdroj: Variety

Články, které by tě mohly zajímat