Právě vysíláme

Herec MARK HAMILL si v posledních STAR WARS nezáhrál jen LUKA SKYWALKERA

11. července 2019 10:10
Herec MARK HAMILL si v posledních STAR WARS nezáhrál jen LUKA SKYWALKERA

Poslední díl ságy Star Wars se blíží a tak se na povrch dostávají nejrůznější zajímavosti: ať už jde o spekulace ohledně budoucnosti značky, nebo o perličky z předchozích snímků.

Poslední díl ságy Star Wars, tedy Star Wars: Vzestup Skywalkera se pomalu, ale jistě blíží a my se dozvídáme nejrůznější zajímavosti: ať už o tom, co bude se značkou Star Wars dál, nebo o samotném filmu. Právě v tomto duchu se také nese zpráva, že herec Mark Hamill, který ztvárnil Luka Skywalkera, si prý v epizodě VIII zahrál kromě Skywalkera ještě jednu další roli.

Osud Luka Skywalkera se naplnil v předchozí epizodě Star Wars: Poslední z Jediů, kde se Skywalker rozplyne. V nové epizodě by se měl objevit jako duch. V epizodě VIII si však kromě této ikonické postavy rytíře jedi si Mark Hamill střihl ještě jednu menší roli.

Tou rolí byl Dobbu Scay. Mimozemšťan gambler, který se objeví v kasinu Canto Bight. Mark Hamill téhle podivné postavě propůjčil svůj hlas a také ji plně zahrál v takzvaném motion-capture obleku. Jaký je výsledek? Na to se můžete mrknout v tomto videu!

Zdroj: YouTube

 

Články, které by tě mohly zajímat