Právě vysíláme

Herec TOM HOLLAND nedostal scénář k filmu AVENGERS: ENDGAME, přestože v něm hraje!

3. dubna 2019 13:10
Herec TOM HOLLAND nedostal scénář k filmu AVENGERS: ENDGAME, přestože v něm hraje!

Anglický herec Tom Holland už několikrát prozradil novinářům zákulisní informace o filmech studia Marvel. Režiséři filmu Avengers: Endgame se proto rozhodli pro radikální řešení: mladému herci nedali celý scénář! Holland dostal pouze vlastní text, jinak údajně ani nevěděl, s kým v konkrétních scénách bude hrát.

Neumí zavřít pusu

Anglický herec Tom Holland se v roli ikonického Spider-Mana objevuje již od roku 2015. Od té doby se několikrát stalo, že dvaadvacetiletý herec prozradil novinářům detaily o filmech Marvel, které neměl. Studio Marvel nejprve zareagovalo tak, že ho na promo kampaně posílalo spolu se zkušenějšími herci například s Benedictem Cumberbatchem. Bohužel ani to nezabralo a bratři Russo, jenž mají na starost film Avengers: Endgame, se rozhodli zakročit.

Tom Holland nedostane scénář (k novému filmu),“ uvedl jeden z bratrů, Joe Russo, Tom Holland dostane svůj text a to je vše. On ani neví, s kým v určitých scénách bude hrát. My mu jednotlivé scény popisujeme abstraktně, protože on neumí zavřít pusu.“

Tom Holland jako Spider-Man

Tom Holland jako Spider-Man

Sám Tom loni na konferenci Comic Con v Arizoně popsal situaci kolem scénáře takto: „Bratři Russo mi řekli, ať stojím a bojuju s chlápkem a ať dělám, co mě napadne. Já jsem se zeptal na jméno postavy, proti které budu bojovat. Oni mi odpověděli, že je to tajemství a že mi to nemůžou říct. Chtěl jsem, aby mi tu postavu alespoň popsali, ale to oni taky nechtěli, protože kdyby mi ho prý popsali, prozradili by jeho totožnost.“

Tom Holland o novém filmu Avengers: Endgame zatím nic neprozradil, a tak se zdá, že neobvyklá taktika bratrům Russo vychází. Nový filmový trhák od studia Marvel vychází už 25. dubna, tak snad se Tom do té doby zase někde neprořekne!

Zdroj: LadBible, Instagram, IMDb, Marvel, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat