Právě vysíláme

Herečka Anne Hathaway sdílela klip z nového filmu, kde je téměř k nepoznání

18. října 2020 14:10
Herečka Anne Hathaway sdílela klip z nového filmu, kde je téměř k nepoznání

Americká herečka Anne Hathaway na sociálních sítích sdílela zajímavý klip z připravovaného filmu Čarodějnice.

Dokonalá proměna

Anne Hathaway se pochlubila novým vzhledem z filmu Čarodějnice, a je to pořádný nářez! Držitelka filmového Oscara z roku 2013 si v novém filmu zahraje hlavní roli a podle upoutávky se zdá, že se máme na co těšit. Filmařům se podařilo rodačce z New Yorku rozšířit ústa téměř od ucha k uchu, tedy jako správné čarodějnici!

Snímek Čarodějnice se inspiruje dětskou knihou s názvem The Witches, kterou napsal skvělý britský spisovatel Roald Dahl. Filmové zpracování mělo původně vyjít v kinech už letos, ale kvůli koronaviru se premiéra přesouvá na digitální platformu HBO Max. Na novém filmovém serveru bude k vidění od 22. října.

Spolu s Anne Hathaway si v novém filmu zahrají například Stanley Tucci či Octavia Spencer. Režie se také ujal kritikou oceněný Robert Zemeckis. Americký režisér se v minulosti postaral například o filmy jako Návrat do budoucnosti či Forrest Gump.

Dočkají se Čarodějnice podobného úspěchu jako předchozí filmy z portfolia Roberta Zemeckise? Proměna Anne Hathaway naznačuje, že k tomu může mít silně nakročeno!

 

Zdroj: Instagram, HBO Max, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat