Právě vysíláme

Herečka Emilia Clarke přiznala, co bylo po smrti s Daenerys ze Hry o trůny

24. října 2020 9:10
Herečka Emilia Clarke přiznala, co bylo po smrti s Daenerys ze Hry o trůny

Hltali jste seriál Hry o trůny? Napadla vás během sledování otázka: Co se asi stalo Deanerys po její smrti? Pak vám herečka Emilia Clarke přináší odpověď!

Ačkoliv byla Deanerys dlouho považována za kladnou postavu, v poslední sérii zůstal fanoušci tak trochu v šoku. Dračí královna totiž se totiž proměnila v tyranku, a nakonec jí zavraždil její synovec a milenec Jon Snow. Tělo Daenerys Targaryen pak na konci posledního dílu odnesl Drogon, a dosud se však nevědělo, kam se s ním vydal.

Samotná Emilia pak na tuto otázku odpověděla v knize pojednávající o seriálovém hitu, kterou napsal James Hibberd. „Lidé se mě na to hodně ptali a já mám tendenci být zábavná a říkat, že drak odletěl na Havaj. Ale upřímně, pokud to s celou věcí myslím opravdu vážně, tak myslím, že letí s jejím tělem, dokud se nerozloží. Doslova si myslím, že létá dál, dokud už létat nedokáže. Prostě truchlí,“ řekla a dodala, že během natáčení si ke své postavě vytvořila opravdu silné pouto a s pláčem se s ní rozloučila. „Plakala jsem, když jsem četla ten scénář. Šla jsem se projít a několik hodin jsem se nevrátila, protože jsem si říkala, jak to asi udělám,“ nechala se slyšet s tím, že má stále tendence se dračí královny zastávat.

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat