Právě vysíláme

Herečka populárního seriálu čelila nevybíravým komentářům: Kvůli čemu si z ní lidé dělají srandu?

26. února 2022 16:10
Herečka populárního seriálu čelila nevybíravým komentářům: Kvůli čemu si z ní lidé dělají srandu?

Čtyřiadvacetiletá herečka Chloe Cherry se proslavila díky druhé řadě seriálu Euforie, kde ztvárňuje narkomanku Faye. Cherry však poznala i odvrácenou část slávy – kvůli čemu si z ní lidé dělají srandu?

Druhá řada kontroverzního seriálu Euforie se u diváků těší nesmírné popularitě. Jednu z ženských rolí zde ztvárňuje i čtyřiadvacetiletá Chloe Cherry, která předtím působila především ve filmech pro dospělé.

„Život se mi konečně zpomalil. Porno průmysl je hodně zrychlený. Lidé se pořád točí. Jsem vděčná, že si mohu dopřát pauzu. Obzvlášť potom, co jsem v tom dělala bez pauzy skoro šest let,“ uvedla ke své předchozí práci a tím s pozitivy nekončila: „Mých 15 minut slávy vyvolalo obrovsky pozitivní reakce, což je skvělé. Přijde mi neskutečné, kolik lidí mluví o tom, jak si mě v seriálu oblíbili!“

Cherry ale poznala také odvrácenou stranu slávy: „Na druhou stranu je šílené, kolik lidí probírá mé plné rty. To množství komentářů a příspěvků je neuvěřitelné. Je to šílené, dosud takhle nikdo nereagoval, alespoň ne přede mnou. Je zvláštní to pozorovat, protože ty komentáře se týkají mého těla a nikdy mi nepřišlo, že je na nich něco zvláštního. Ale hádám, že to se prostě stává, když se víc proslavíte,“ uzavřela to.

Články, které by tě mohly zajímat