Právě vysíláme

Herečka z filmu V síti promluvila o polyamorním vztahu. S manželem se stýkají s dalšími třemi lidmi

5. března 2021 13:10
Herečka z filmu V síti promluvila o polyamorním vztahu. S manželem se stýkají s dalšími třemi lidmi

Herečka Tereza Těžká známá z filmu V síti před pár týdny překvapila veřejnost svým přiznáním k polyamorii. Nyní prozradila, že kromě manžela žije ve vztahu s dalšími třemi lidmi.

Tereza Těžká v lednu poprvé na veřejnosti přiznala, že je pansexuálka a zastánkyně polyamorních vztahů. Zatímco v té době hovořila o tom, že má kromě manžela ještě jednu přítelkyni, v únorovém rozhovoru se Super prozradila, že se ona i manžel stýkají ještě s dalšími osobami.

„Společný vztah máme s mojí přítelkyní a s manželem, ale zároveň má každý vztah samostatně, takže se vídáme i jednotlivě. A do toho má Honza ještě jednu přítelkyni, se kterou zase já nejsem ve vztahu, a můj přítel Petr zase není ve vztahu s Honzou a s Áňou,“ osvětlila herečka.

Všichni se podle jejích slov navzájem tolerují a jsou k sobě otevření. Její manžel s přítelem Petrem dokonce velmi dobře vychází.

„Dříve jsme měli další vztahy spíše vedlejší a ten náš byl hlavní. Nebylo to tak, proto, že jsme chtěli, ale spíše proto, že se to tak stávalo přirozeně. To se ale za poslední rok výrazně změnilo. Vztahy, které teď mám, se dost vyrovnaly a jsou pro mě velmi důležité,“ napsala Těžká na Instagram.

Herečka se nyní chystá na předávání Českého lva, kde má nominace hned ve dvou kategoriích. Kromě Nejlepší herečky v hlavní roli bude s kolegy ze snímku V síti bojovat také o Nejlepší dokumentární film.

Zdroj: Super, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat