Právě vysíláme

Herečka z Hry o trůny žaluje producenty o miliony, fatálně si poranila při natáčení nohu

16. května 2022 9:28
Herečka z Hry o trůny žaluje producenty o miliony, fatálně si poranila při natáčení nohu

Seriál Hra o trůny skončil už v roce 2018, až nyní se na jeho producenty rozhodla herečka Casey Michaels podat žalobu kvůli ublížení na zdraví. Údajně si na natáčení zranila nohu, kterou se jí doposud nepodařilo vyléčit. Tvůrce úspěšné série žaluje o zhruba 120 milionů korun.

120 milionů korun – o takovou částku žaluje Casey Michaels producenty Hry o trůny. Během natáčení třetího dílu poslední série se herečka měla zranit při jedné ze scén, při které přebíhala po střeše dvanáct stop nad zemí a na jejím konci spadla. Stěžuje si na to, že na místě, kam dopadla, nebyl dostatek materiálu, který by jí umožnil „hladší přistání“. Kvůli tomu si poranila nohu, kterou se jí doposud nepodařilo vyléčit.

Podle herečky zranění zapříčinilo konec její kariéry. Ačkoliv ona tvrdí, že místo dopadu nebylo dostatečně zabezpečené, tvůrci seriálu říkají něco jiného. Krabicový box, na který měla dopadnou, „byl odolný a poté, co na něj herečka spadla a vstala z matrace, nebyl vůbec stlačený“. Stěžují si navíc, že Michaels dostatečně neuposlechla jejich instrukcí, jak má spadnout ze střechy. Slyšení u soudu je naplánováno na léto 2022.

Michaels si v seriálu zahrála postavu Dítěte lesa, v dalších epizodách ztvárnila takzvané „křoví“. Její matka Tracey Eddon je známou kaskadérkou, v šestém díle Star Wars natáčela nebezpečné scény za Carrier Fisher.

Články, které by tě mohly zajímat