Právě vysíláme

Herečka z Teorie velkého třesku vzbudila na Instagramu poprask kvůli roušce

14. září 2020 14:10
Herečka z Teorie velkého třesku vzbudila na Instagramu poprask kvůli roušce

Kaley Cuoco hvězda Teorie velkého třesku vzbudila na Instagramu poprask. Herečka byla nucena se bránit proti haterům, poté co ji kritizovali, že měla při cvičení roušku.

Kaley Cuoco se stala hlavní televizní hvězdou během svého dvanáctiletého působení v seriálu Teorie velkého třesku, který skončil minulý rok. Díky své slavné kariéře Cuoco často přitahovala pozornost médií a její profil na Instagramu dosáhl více než 6 milionů sledujících.

Americká herečka to pořádně schytala kvůli fotce, na které při cvičení měla roušku. Příspěvek zavalili hateři negativními komentáři! Kaley si vyslechla nejrůznější urážky od komentujících, kteří roušku neuznávají. Podle nich není rouška potřeba, bere nám svobodu, a dokonce se kvůli ní herečka připravuje o užitečný kyslík.

Přestože je vědecky prokázáno, že rouška brání šíření bakterií a virů, v některých zemích stále probíhá diskuze o používání roušek během pandemie koronaviru. „Sundej masku!“ okomentoval příspěvek jeden uživatel, zatímco jiný tvrdil že „s maskou je cvičení velmi nebezpečné.“ Brzy vypukla debata mezi hatery a dalšími uživateli Instagramu, kteří trollům připomněli, že je naprosto bezpečné roušku nosit i během cvičení.

Herečka se nenechala zastrašit a všem poslala tvrdý vzkaz: „Pro všechny a jejich komentáře k roušce. Roušku nosím, když jsem v uzavřeném prostoru kolem ostatních, což jsem byla. Roušku nosím také, když jsem venku kolem ostatních. Chráním sebe a všechny kolem sebe, proto jsem se rozhodla nosit masku.“

Zdroj: Instagram, People

Články, které by tě mohly zajímat