Právě vysíláme

Herečky Gwyneth Paltrow a Kate Hudson prozradily, kteří hollywoodští herci líbají nejhůř

15. října 2020 12:10
Herečky Gwyneth Paltrow a Kate Hudson prozradily, kteří hollywoodští herci líbají nejhůř

Gwyneth Paltrow a Kate Hudson se v nedávné epizodě podcastu The Goop Podcast rozpovídaly o tom, jak hollywoodští herci líbají. Slavné herečky přiznaly, se kterými hvězdami zažily vůbec nejhorší scény s líbáním.

Překvapivé volby

To, že jste hollywoodská hvězda, automaticky neznamená, že umíte dobře líbat! Alespoň to vyplývá z nového dílu The Goop Podcast, na němž si herečka Gwyneth Paltrow popovídala se svou kamarádkou Kate Hudson. Slavné hvězdy světového filmu se začaly bavit o tom, s kým zažily vůbec nejhorší líbání. Příběhy hereček jsou nesmírně zajímavé!

Kate Hudson například zažila nepříjemné líbání s hercem Matthewem McConaugheym. „Pokaždé, co se s McConaugheym líbám, něco se zvrtne,“ popisuje hvězda filmu Jak ztratit kluka v 10 dnech„Buď fouká vítr nebo někomu teče nudle. Když jsme se líbali na konci snímku Bláznovo zlato, byli jsme v letadle. Měl nudle po celém obličeji!“ 

Překvapivě negativní zážitek měla i herečka Gwyneth Paltrow, a to se slavným Robertem Downeym, Jr. „Před tím, než jsem se s ním líbala, v hlavě jsem si říkala: ,To si ze mě děláte legraci. Je to jako kdybych líbala svého bratra!'“ popsala zážitek hvězda filmové série Iron Man a Avengers.

Kdo naopak podle hereček líbá dobře? Kate Hudson uvedla, že během natáčení filmu Na pokraji slávy zažila povedené líbání s hercem Billym Crudupem. Romantická scéna byla ovšem následně vystřižena z finální verze snímku. Ještě že si to vyzkoušeli alespoň nanečisto!

Herec Billy Crudup prý líbá skvěle

Zdroj: Good Morning America, Shutterstock, The Goop Podcast

Články, které by tě mohly zajímat