Právě vysíláme

Herečky ze Sexu ve městě si přejí další film. Už přesně ví, kdo by mohl ztvárnit seriálovou Samanthu

26. září 2020 9:10
Herečky ze Sexu ve městě si přejí další film. Už přesně ví, kdo by mohl ztvárnit seriálovou Samanthu

Ačkoliv je to mezi herečkami ze seriálu Sex ve městě složité, stále chce trojice hlavních hvězd natočit další film. Kim Cattrall alias Samantha se ho účastnit nechce.

Sex ve městě byl oblíbený seriál 90. let a snad skoro každý o něm alespoň někdy slyšel. A ačkoliv byly hlavní představitelky v seriálu nejlepší kamarádky, ve skutečnosti tomu tak rozhodně nebylo. Kim Cattrall totiž nemá ráda svou kolegyni Sarah Jessicu Parker a v minulosti jí přes média několikrát vzkázala, ať o ní už nikdy veřejně nemluví.

Cynthia Nixon, která hrála právničku Mirandu, nedávno v rozhovoru přiznala, že by si moc přála natočit ještě jeden celovečerní film Sex ve městě. Jelikož ovšem moc dobře ví, že seriálová Samatha se ho nebude chtít zúčastnit, navrhuje, aby sebevědomou blondýnku milující muže hrála herečka Sharon Stone. „Myslím si, že Sharon by v té roli byla úžasná. Kim byla jako Samantha skvělá, ale podle mě by jí Sharon zahrála po svém,“ vysvětlila herečka v show Watch What Happens Live! Bude její přání vyslyšeno a opravdu se můžeme těšit na novou Samanthu? To zatím není jasné. Spousta fanoušků původního seriálu ovšem prý tento nápad oceňuje.

Sharon Stone

Zdroj: YouTube, Watch What Happens Live

Články, které by tě mohly zajímat