Právě vysíláme

Hilary Duff je těhotná, čeká čtvrté dítě

13. prosince 2023 16:32
Hilary Duff je těhotná, čeká čtvrté dítě

Hilary Duff oznámila fanouškům radostnou zprávu. Už brzy přivede na svět svého čtvrtého potomka. Zda se jedná o holčičku, či chlapečka, si zatím nechává pro sebe. Sledující herečky ale mají jasno – hlavně, aby bylo miminko zdravé.

Herečka Hilary Duff, kterou známe z filmů Dvanáct do tuctu, Moderní Popelka nebo Italské prázdniny, se již brzy stane čtyřnásobnou maminkou. Ve svých šestatřiceti letech oznámila, že je znovu těhotná. A podle sdílené fotografie se zdá, že je porod už velmi blízko!

Své čtvrté dítě čeká herečka s manželem Matthewem Komou. S ním má dvouletou Mae James Bair a pětiletou Banks Violet Bair. Bývalému manželovi, hráči NHL Mikeu Comriemu, pak porodila syna Lucu, který má nyní jedenáct.

Radostnou zprávu Duff fanouškům oznámila skrze Instagram, kde sdílela vánoční fotografii s dětmi a manželem, z níž je už těhotenství zřetelně znát. „Překvápko, překvápko,“ připsala k postu. O stejnou fotografii se podělil se svými sledujícími i hereččin manžel. Ten už napřímo napsal, že „dítě č. 4 je na cestě“. Vtipně pak jako lokaci uvedl vasektomickou kliniku.

„Tak moc miluju všechny své děti. Všichni mi říkali, že třetí dítě mě dostane a měli pravdu. Jakkoli si stěžuji na všudepřítomný chaos, miluju, když jsou všichni plní energie a je v domě hlučno,“ prozradila v roce 2021 Duff pro magazín People.

Články, které by tě mohly zajímat