Právě vysíláme

Hilary Duff zaskočila fanoušky. Je počtvrté těhotná?

14. prosince 2021 11:10
Hilary Duff zaskočila fanoušky. Je počtvrté těhotná?

Hilary Duff na svém instagramu rozpoutala diskuzi o čtvrtém těhotenství. Stačilo pouze, aby na něm zveřejnila fotografii se svým manželem a popiskem a pravdivým, i když mírně zavádějícím popiskem.

„Jsi znovu těhotná?“ ptali se fanoušci Hilary Duff na jejím instagramu poté, co herečka zveřejnila fotografii z letadla. Na té by nebylo nic zvláštního, kdyby k ní nepřidala zavádějící popisek, v němž zaznívá: „Na chvíli odlétáme… My tři.“ V popředí snímku se však nacházela pouze s manželem Matthewem Komou.

V komentářích se tak rozjela diskuze, zda Duff není počtvrté těhotná. Koma ji však nenechal zajít daleko. Krátce poté, co herečka fotografii sdílela, naděje sledujících uhasil. „Mluví o Stephanovi Jenkinsovi, který sedí za námi, vy šílenci,“ napsal. Následně pak s vtipem sobě vlastním zveřejnil i na svém instagramu snímek s herečkou a podobným popiskem, jaký použila dříve Duff.

Herečka je již trojnásobnou maminkou. V březnu porodila dceru Mae, kromě ní má pak také tříletou dceru Banks a devítiletého Lucu, kterého má s ex-manželem Mikem Comriem.

V únoru byla Duff zažalována bulvárním fotografem, kterého na dětském hřišti prosila, aby nenarušoval rodinnou pohodu a spolu s dětmi ji nefotil. Ten na herečku následně podal obvinění ze „zavrženíhodného a opovržlivého chování včetně narážek na to, že je pedofil“. Jak uvedl, na hřiště přišel fotit pro vlastní potřeby.

Články, které by tě mohly zajímat