Právě vysíláme

Hilary Duff zažaloval fotograf. Požádala ho, aby nefotil její děti

23. února 2021 11:10
Hilary Duff zažaloval fotograf. Požádala ho, aby nefotil její děti

Celebrity to nemají vždy jednoduché, především ty žijící v USA. Své o tom ví i Hilary Duff, kterou paparazzi sledují na každém kroku. S jedním z nich se nyní musí soudit.

Před rokem zveřejnila herečka Hilary Duff známá například z filmu Moderní Popelka na svém Instagramu video, v němž prosí fotografa, aby nefotil její děti. S nimi hrála na hřišti fotbal a nepřála si, aby jim paparazzi narušoval rodinnou pohodu.

„Žádám Tě jako člověk člověka, jako matka, pokud žádné z dětí, které tady jsou, neznáš, přestaň fotit naše děti při hraní fotbalu,“ poprosila ho Duff. Fotograf jí na to jen odpověděl, že je to legální, a že si stejně pouze něco „nacvičuje“. „Nejsem tady, abych vás vystrašil. Jste paranoidní,“ dodal.

„Tak já tohle video zveřejním na svém Instagramu, aby 15 milionů lidí, kteří mě sledují, vidělo, jak je strašidelné, co tady v sobotu ráno děláte,“ řekla fotografovi Duff. Ve svých stories přiznala, že si není jistá, zda byl daný muž skutečně paparazzi. Většinu z nich totiž od pohledu zná a jeho nikdy neviděla. Zároveň ale dodala, že jí přišlo děsivé, že si fotí tak malé děti, aniž by některé z nich znal.

Video následně pustila ve svém pořadu také moderátorka Wendy Williams, kterou se stejně jako Duff rozhodl fotograf Darryl Wilkins zažalovat. Herečku obvinil ze „zavrženíhodného a opovržlivého chovní, včetně narážek na to, že je pedofil.“ Fotit prý na hřiště přišel pro vlastní potřeby, ne jako paparazzi nebo stalker. Sama herečka se k obvinění zatím nevyjádřila.

Zdroj: EtCanada, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat