Právě vysíláme

Hitový dokumentární seriál TIGER KING se dočká nové podoby! Hlavní roli prý ztvární NICOLAS CAGE

6. května 2020 9:10
Hitový dokumentární seriál TIGER KING se dočká nové podoby! Hlavní roli prý ztvární NICOLAS CAGE

Fanoušci hitového dokumentárního seriálu Tiger King, máme pro vás výbornou zprávu: filmaři potvrdili vznik nového miniseriálu, v němž nebudou chybět postavy z již zmíněného fenoménu. Za novým projektem prý stojí hollywoodská legenda Nicolas Cage.

Král tygrů se vrátí na televizní obrazovky

Nový miniseriál, jenž se inspiruje hitovým sedmidílným dokumentárním seriálem Tiger King, prý ukáže pohled do života excentrického majitele zoologické zahrady Joea Exotica. Hlavní roli Joea si zahraje držitel Oscara z roku 1995 Nicolas Cage. Americká herecká legenda se rovněž zapojí do produkce celého projektu.

Nicolas Cage

Nicolas Cage

Seriál Tiger King popisuje spory a skandály kolem majitelů soukromých zoologických zahrad s kočkovitými šelmami ve Spojených státech. Jedna z hlavních hvězd seriálu, majitel zoologické zahrady v Oklahomě Joe Exotic si momentálně odpykává dvaadvacetiletý trest za pokus o vraždu aktivistky (a rovněž velké konkurentky) Carole Baskin.

 

Sedmidílný dokument je jedním z nejpopulárnějších seriálů na Netflixu. Podle agentury Nielsen ho během prvních deseti dnů vidělo až 34,3 milionu diváků!

Zatím není jasné, kdy připravovaný nový seriál o kontroverzním Joeu Exoticovi vyjde. Dočká se podobného úspěchu jako seriál, podle kterého se inspiruje? To se teprve uvidí.

Zdroj: Nielsen, Sky News, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat