Právě vysíláme

Hledáte ubytování na dovolenou? Nejezděte do HOTELU ARTEMIS! Tam se totiž dějí věci. Mrkni na trailer!

16. dubna 2018 16:10
Hledáte ubytování na dovolenou? Nejezděte do HOTELU ARTEMIS! Tam se totiž dějí věci. Mrkni na trailer!

Držitelka dvou amerických Oscarů, Jodie Foster, si většinou dost pečlivě vybírá, v čem bude hrát. Novinka Hotel Artemis by mohl rozhodně stát za to!

Kromě oscarové herečky Jodie Foster, se můžeme těšit také na hvězdné obsazení v podobě Sterlinga K. Browna, Sofii Boutellu, Jeffa Goldbluma a Davea Bautistu. Pozornost se upírá také na režiséra filmu Hotel Artemis. Drew Pearce je sice debutant, napsal však scénáře k filmům Iron Man 3 a Mission: Impossible – Národ grázlů.

ČTĚTE TAKÉHVĚZDNĚ obsazené pokračování DANNYHO PARŤÁKŮ! To bude jízda, mrkej na trailer

Samotný děj k filmu tvůrci zatím tají, ale my už dobře víme, že se jedná o akční thriller a Jodie Foster si zahraje roli zdravotní sestry, která se živí tím, že ve své malé utajené nemocnici ošetřuje zločince, vrahy a gangstery. Co pro to musí udělat? Jen zaplatit, nechat se ošetřit a vypadnout. A to všechno bez jakýchkoliv otázek. Jednoho dne ovšem zjistí, že jeden z jejích pacientů tam není kvůli sobě, ale aby zabil jiného klienta. Jak to celé dopadne? Filmová premiéra v USA je plánována 8. června, u nás si na termín premiéry prozatím budeme muset počkat.

Mrkněte na trailer, který včera vyšel, protože to bude vážně jízda!

 

Zdroj: YouTube

Unikly informace o 8. sérii Hra o trůny: Čeká nás bitva, jakou lidstvo ještě nevidělo

Články, které by tě mohly zajímat