Právě vysíláme

Hollywoodští herci, kteří se nenáviděli nebo se nemohou vystát

14. března 2021 9:10
Hollywoodští herci, kteří se nenáviděli nebo se nemohou vystát

Na plátně byli velkými kámoši nebo dokonce milenci, ale ve skutečnosti se nesnášeli. Někteří hollywoodští herci mají velký problém spolu pracovat a natáčení doprovází jejich vzájemné konflikty. Které hvězdy se nemůžou vystát?

Někteří herci spolu měli během natáčení tak velký problém, že už je zřejmě nikdy společně v jednom snímku neuvidíme. Překvapivě se herci nesnášeli i v romantických filmech, kde měli hrát velkou vzájemnou náklonnost.

Ryan Gosling a Rachel McAdams

Jeden z nejznámějších případů, kdy si herci na place absolutně nesedli. Ryan Gosling a Rachel McAdams ztvárnili hlavní role v romantickém dramatu Zápisník jedné lásky od režiséra Nicka Cassavetese.

Gosling svou hereckou partnerku natolik nesnášel, že uprostřed natáčení požádal režiséra, aby Rachel vyměnil a přivedl mu jinou herečku. Ryan si stěžoval, že mezi ním a herečkou není žádná chemie. Byl přesvědčen o tom, že z ní žádnou chemii nedostane. Paradoxem je, že nejen u fanoušků, ale také u kritiků film boduje především díky intenzivní energii mezi herci.

Oba herci během natáčení podstoupili terapii, kde si vše vyříkali. Po skočení problematického a psychicky náročného natáčení spolu dokonce začali chodit, vydrželo jim to čtyři roky.

Leonardo DiCaprio a Claire Danes

Ironie osudu? Milostný historický pár Romeo a Julie má být symbolem lásky. Jenže ve filmové verzi Romeo + Juliet z roku 1996 zamilovaný pár hráli Leonardo DiCaprio a Claire Danes. Na natáčení si vůbec nepadli do oka a v zákulisí se jeden druhému vyhýbali.

Herečka nazvala oblíbeného DiCapria dětinským. Claire vadily jeho vtípky, které herec zkoušel na všechny členy štábu. DiCaprio byl těmito pranky v Hollywoodu proslulý.

Jeden Leonardův žertík prozradil i režisér Titaniku James Cameron. Podle něj DiCaprio si prdl do bundy, kterou následně umístil před hlavu jeho herecké kolegyně Kate Winslet. Naštěstí Winslet milovala jeho žerty. DiCaprio a Winslet jsou nejlepšími přáteli dodnes.

Vin Diesel a Dwayne Johnsson

Hvězdy filmové série Rychle a zběsile se nenávidí od osmého dílu. Dwayne měl totiž problém s Vinovými hvězdnými manýry a se svým kolegou se nemohl snést. Společné scény natáčely dokonce herci naprosto odděleně.

Dustin Hoffman a Meryl Streep

Herečka Meryl Streep je u diváků velmi oblíbená, stejně jako u celého hollywoodského průmyslu. Dustin Hoffman to však viděl zcela jinak.

Při natáčení oscarové dramatu Kramer vs. Kramer svou hereckou kolegyni doslova nenáviděl. Film je o rozvodu manželského páru. V době natáčení Hoffman něco podobného zažíval i v soukromém životě, a tak si svůj osobní život promítal do filmové role. Své neštěstí si vybíjel právě na Meryl Streep.

Channing Tatum a Emma Watson

Během natáčení komedie Apokalypsa v Hollywoodu měla Emma Watson velký problém se svým kolegou Channingem Tatumem. Herec se prý před herečkou choval velmi nevhodně, tančil před ní ve spodním prádle a měl nevhodné poznámky. To by mu zřejmě v dnešní době, kdy je hollywoodský filmový svět proslulý kauzou #MeToo, neprošlo. Emma poté odmítla s Channingem natočit společnou scénu a herec se jí za to údajně dlouhou dobu posmíval.

 

Zdroj: YouTube, Refresher, Daily Mail, Nickie Swift

Články, které by tě mohly zajímat