Právě vysíláme

Hora ze Hry o trůny přišel o dceru, narodila se předčasně

13. listopadu 2023 16:39
Hora ze Hry o trůny přišel o dceru, narodila se předčasně

Herec Thor Björnsson známý jako Hora ze seriálu Hra o trůny, přišel s manželkou Kelsey Henson o dceru. Na svět přišla předčasně, narodila se ve 21. týdnu těhotenství. „Přestalo jí bít srdce,“ napsal.

Nedonošená holčička měla být druhým společným dítětem Thora Björnssona a Kelsey Henson. Spolu mají ještě tříletého syna Stormura Magniho, herec je pak také otcem dcery Theresy Líf, kterou má z předchozího vztahu s Thelmou Björk Steimann.

Grace Morgan Hafthorsdottir se narodila ve 21. týdnu těhotenství. Zaznamenali jsme, že se v bříšku už nehýbe, přestalo jí bít srdce. Slova nedokážou popsat bolest z této ztráty nebo naše štěstí, že můžeme trávit čas s naší dcerou,“ uvedl herec na instagramu, kde zároveň sdílel několik fotografií zesnulého dítěte.

„Je naprosto nádherná, s blond řasami a obočím a malým úsměvem věnovaný mámě a tátovi. Láska, kterou k ní cítíme, je ohromující. Smutek, který cítíme, s námi bude navždy. Stejně tak ale naše láska. Vzali nám všechny naše naděje a sny, zároveň ale víme, že se s ní budeme i nadále vídat. Její duch bude žít skrze nás a její sourozence,“ uvedl herec.

Thor Björnsson se s manželkou seznámil v roce 2016 v baru, ve kterém Kelsey pracovala. Do řeči se dali, když ho žena požádala o fotografii. O dva roky později se vzali.

Články, které by tě mohly zajímat