Právě vysíláme

Jak jsem poznala Vašeho otce má první trailer. V seriálu si zahraje hvězda Sexu ve městě

17. prosince 2021 10:04
Jak jsem poznala Vašeho otce má první trailer. V seriálu si zahraje hvězda Sexu ve městě

Spin-off seriálu How I Met Your Mother, v Česku známého jako Jak jsem poznal Vaši matku, má první trailer. Vypravěčkou příběhu je Kim Catrall, hvězda kultovní série Sex ve městě. Hraje v něm starší verzi Hilary Duff.

První trailer spin-offu Jak jsem poznal Vaši matku je venku. V novince Jak jsem poznala Vašeho otce se v hlavní roli objeví herečka a zpěvačka Hilary Duff, která si střihne postavu Sophie. Její starší verzi pak hraje Kim Catrall, známá jako Samantha ze Sexu ve městě. V seriálu ji budeme vídat jako vypravěčku celého příběhu.

Catrall je také tou, která celý trailer otevírá. „Tohle je příběh o tom, jak jsem poznala vašeho otce. V roce 2022 to bylo těžké. Vždy bylo jiné místo, kde byste mohli být. Někdo jiný, s kým byste mohli být,“ říká herečka.

Duff v roli Sophie pak navazuje: „Vím, že to může znít šíleně, ale byla jsem letos na 87 randech přes Tinder. Je tak těžké potkat někoho, s ním by ses cítila propojená a dobře. Dnes otevírám další kapitolu svého milostného života.“

Kromě dvojice zmíněných hereček svou roli v seriálu dostali také Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma a Josh Peck.

První díl Jak jsem poznala Vašeho otce bude mít premiéru už 18. ledna 2021. Série by pak měla mít celkem deset epizod, o pokračování novinky rozhodne úspěch u diváků.

Články, které by tě mohly zajímat