Právě vysíláme

Hvězda Divergence se bude vdávat. S americkým sportovcem se zná pár měsíců

24. února 2021 13:10
Hvězda Divergence se bude vdávat. S americkým sportovcem se zná pár měsíců

Shailene Woodley známá z filmů Hvězdy nám nepřály nebo Divergence se bude vdávat. Zásnuby s hráčem amerického fotbalu Aaronem Rodgersem potvrdila v show Jimmyho Fallona.

Herečka chodí s Rodgersem velmi krátce. Zatímco ona ukončila svůj předchozí vztah vloni v květnu, sportovec se se svou předchozí partnerkou rozešel o dva měsíce později. O tom, že dvojice tvoří pár, se navíc doposud jen spekulovalo. Sedmatřicetiletý hráč amerického fotbalu prozradil už začátkem února, že se bude ženit, neuvedl však, kdo je jeho nastávající.

Woodley zásnuby potvrdila v show Jimmyho Fallona. „Ano, jsme zasnoubení. Pro nás to ale není nic nového, což je na tom to zábavné. Všichni z toho teď vyšilují, a my si říkáme: ‚Jo, už jsme nějakou chvilku zasnoubení‘,“ prozradila herečka. Přítel ji měl o ruku požádat už minulý rok.

Devětadvacetiletá Woodley zároveň uvedla, že ještě neměla možnost navštívit žádný zápas amerického fotbalu, ve kterým by její přítel hrál. Dala se s ním totiž dohromady až během pandemie. „Nikdy bych si nepomyslela, že si vezmu někoho, kdo hraje americký fotbal,“ uvedla herečka, která zároveň přiznala, že o Rodgersovi toho v době jejich seznámení příliš nevěděla.

Zdroj: People, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat