Právě vysíláme

Hvězda filmu Deadpool si dává pauzu od herectví. Proč Ryan Reynolds mizí z obrazovky?

19. října 2021 9:10
Hvězda filmu Deadpool si dává pauzu od herectví. Proč Ryan Reynolds mizí z obrazovky?

Ryan Reynolds končí s herectvím. Alespoň tedy na nějaký čas. Poté, co dotočil film Spirited, se rozhodl odpočinout si a věnovat se naplno rodině. Kdy se vrátí před kamery, blíže nespecifikoval.

Herec Ryan Reynolds se rozhodl dát si pauzu. Natáčení filmu Spirited pro něj bylo velmi náročné, jak sám uvedl, ještě před třemi lety by nevěřil, že se dokáže postavit tak obrovské výzvě, jakou pro něj snímek bezesporu byl. „Zpěv, tanec a hraní v písku s Willem Ferrellem, to je prostě splněný sen,“ napsal Reynolds na svůj Instagram.

Jak zároveň dodal, celý štáb mu bude velmi chybět. „Mám velké štěstí, že jsem mohl s touhle obscénní a nadanou skupinou pracovat,“ uvedl a dodal, že je ideální čas na to, užít si trochu volna. Chce se totiž naplno věnovat manželce a dětem.

Jak dlouhou pauzu si bere, Reynolds neprozradil. Jelikož by měl však příští rok natáčet film Deadpool 3, nepůjde o nic zásadního. Volné měsíce si chce herec užívat s rodinou.

Reynoldse mohou televizní diváci znát především z již zmiňovaného snímku Deadpool, zahrál si ale také v X–Menovi, Méďovi, Griffinových, Zahulíme, uvidíme nebo v Dámě ve zlatém.

Články, které by tě mohly zajímat