Právě vysíláme

Hvězda seriálu STRANGER THINGS si v novém filmu zahraje dceru SHERLOCKA HOLMESE!

28. června 2020 9:10
Hvězda seriálu STRANGER THINGS si v novém filmu zahraje dceru SHERLOCKA HOLMESE!

Britská herečka Millie Bobby Brown si v novém filmu Enola Holmes zahraje mladší dceru známého detektiva Sherlocka Holmese! Hvězda seriálu Stranger Things se ve snímku objeví po boku Henryho Cavilla, Heleny Bonham Carter či Sama Claflina.

Těšíme se na to!

Podle filmového serveru Netflix se připravovaný snímek bude inspirovat knižní sérií od spisovatelky Nancy Springer. Šestičlenná série popisuje příběhy čtrnáctileté dcery slavného detektiva Sherlocka Holmese, která se jmenuje Enola. Snímek Enola Holmes je tedy první v sérii několika filmů, která popíše dobrodružství této nadané mladé Angličanky.

Kromě Millie Bobby Brown si v novém snímku zahrají například Henry Cavill (jehož známe jako Supermana), Sam Claflin (známý z filmu Než jsem tě poznala) či Helena Bonham Carter (známá z filmové série Harry Potter). Upoutávku k novému filmu zatím Netflix neodtajnil, ale na Twitteru sdílel několik fotek z natáčení.

Připravovaný snímek dorazí na Netflix už v září. Do té doby si můžeme alespoň pořádně načíst knižní sérii, na které je film postaven.

Zdroj: Twitter, YouTube, Netflix

Články, které by tě mohly zajímat