Právě vysíláme

Hvězda This Is Us porodila. Mandy Moore má chlapečka

25. února 2021 11:10
Hvězda This Is Us porodila. Mandy Moore má chlapečka

V seriálu This Is Us má Mandy Moore trojčata, ve skutečném životě se však matkou teprve stala. V úterý porodila syna. Jaké mu dala jméno?

Mandy Moore patří mezi nejoblíbenější herečky současnosti. Proslavila se rolí Jamie Sullivan ve filmu Dlouhá cesta natočeného na motivy knihy Nicholase Sparkse a nyní exceluje v oceňovaném seriálu This Is Us.

V úterý šestatřicetiletá herečka vstoupila do zcela nové role. Stala se matkou svého prvorozeného syna, kterému s manželem Taylorem Goldsmithem dali jméno Gus. „Náš sladký chlapeček, August Harrison Goldsmith. Byl přesný a narodil se přesně v den, který určili lékaři. Byli jsme připraveni ho milovat každou buňkou těla, ale naše láska k němu překročila vše, co jsme si dokázali představit,“ uvedla herečka na svém Instagramu.

Moore oznámila své těhotenství minulý rok v září. Jak v lednu přiznala v rozhovoru pro Romper přiznala, že měla s otěhotněním problémy a musela dokonce navštívit specialistu. „Dělala jsem si ovulační testy, byla jsem připravená na to podstoupit operaci,“ uvedla tenkrát herečka.

Zároveň dodala, že její manžel je pro rodičovství jako stvořený. „Narodil se pro to. Jako třeba dnes ráno. Já jsem sáhla po svém telefonu a on po knížce o miminkách,“ prozradila se smíchem Moore.

Zdroj: People, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat