Právě vysíláme

Hvězda ze seriálu PÁN TYGRŮ čelí obvinění! Co provedla?

26. května 2020 16:10
Hvězda ze seriálu PÁN TYGRŮ čelí obvinění! Co provedla?

Seriál Tiger King získal dobrá hodnocení prakticky po celém světě, není to však to jediné, co dokument dokázal. Podařilo se mu navíc znovu otevřít k řešení jednu starou skutečnost.

První řada seriálu Tiger King si získala oblibu fanoušků po celém světě. Jednou z hvězd seriálu je Carole Baskin: účast v seriálu pro ni ovšem nemá pouze pozitivní důsledky.

Zmizení manžela

Znovu se totiž začal řešit případ jejího zmizelého manžela Dona Lewise z roku 1997. Někteří z něj obviňují právě Carole Baskin, která kvůli jeho zmizení získala kontrolu nad nemalým majetkem o výši zhruba deset milionů dolarů.

Carole jistě nepomůže ani vyjádření experta na písmo k podpisům jejího manžela na dokumentech, které jí tento majetek zajišťují. Ten vlastně uvádí, že podpisy manžela zfalšovala: „Poté, co došlo k prozkoumání plné moci a závěti, kdy oba dokumenty vznikly 21. 11. 1996, jsem byl zaražen nezpochybnitelnou podobností obou sad podpisů. Šlo o téměř přesnou kopii a to až do takové míry, že jsem si byl velmi jistý tím, s čím se potýkám – minimálně v případě podpisu pana Lewise – tyto podpisy byly obkresleny. Pokaždé, když se podepíšte, je tu určitá míra odlišností jednoho podpisu od druhého a tyto si byly až příliš podobné. Nebylo vůbec obtížné to určit.“

Tak uvidíme, jak případ dopadne…

Zdroj: Fox News, CB

Články, které by tě mohly zajímat