Právě vysíláme

Hvězdné obsazení: Taylor Swift, představitel Mercuryho a Batman natočili komedii s režisérem Terapie láskou

3. června 2021 8:10
Hvězdné obsazení: Taylor Swift, představitel Mercuryho a Batman natočili komedii s režisérem Terapie láskou

Americká zpěvačka a skladatelka Taylor Swift si zahrála v chystaném snímku renomovaného amerického režiséra Davida O. Russella.

Připojila se k hollywoodským hvězdám jako Christian Bale (Batman), Rami Malek (představitel Freddieho Mercuryho Bohemian Rhapsody) nebo Margot Robbie.

Christian Bale (Batman)

Popová hvězda Taylor Swift má s herectví už zkušenosti, debutovala jako herečka v romantické komedii Valentýn v roce 2010 po boku Jessicy Alby, Jessicy Biel, Bradleyho Coopera a Taylora Lautnera.

Taylor Swift a Taylor Lautner ve filmu Valentýn.

Krátce se objevila v seriálech Kriminálka Las Vegas a Nová holka a v nepříliš úspěšných filmech Dárce a Cats, které dokonce americký tisk označil za katastrofální.

Režisér David O. Russell má za sebou filmové hity Terapie láskou, Fighter nebo Tři králové, jeho pozdější filmy jako Joy a Accidental Love už nebyly přijaty tak nadšeně. Tento nový  film bude prvním celovečerním režisérem od jeho filmu Joy z roku 2015, kde hrála hlavní roli Jennifer Lawrence.

Přestože natáčení novinky už bylo dokončeno, název filmu není znám. Russell, který se chopil, jak režie, tak scénáře nechce prozradit ani  žádné podrobnosti o ději.  Stejně tak nezveřejnil datum premiéry. Zatím víme jen, že by se mělo jednat o komedii a premiéra filmu by měla být v příštím roce.

Zdroj: Variety

 

Články, které by tě mohly zajímat