Právě vysíláme

HVĚZDNÉ VÁLKY čekají změny! Uvidíme další spin-offy?

24. června 2018 12:10
HVĚZDNÉ VÁLKY čekají změny! Uvidíme další spin-offy?

Produkční společnost Lucasfilm oznámila, že po komerčně neúspěšném filmu Solo: A Star Wars Story už nechystá další spin-offy Hvězdných válek, čili filmy, které doplňují původní ságu. Ohrozí to i celkovou filmovou sérii?

Film Solo: A Star Wars Story měl dobře našlápnuto. Dobré herecké obsazení, mezi které nechyběla ani Emilia Clarkeová, uznávaný režisér Ron Howard a jedna z nejoblíbenějších postav světového filmu Han Solo. Tím vším se mohl film před premiérou chlubit. Jenže film nenadchl své diváky tak, jak se původně čekalo. Film vydělal za první víkend 84 milionů amerických dolarů, což je v porovnání s předchozím spin-offem Rogue One ubohá částka. Rogue One za první víkend vydělal 155 milionů amerických dolarů.

ČTĚTE TAKÉ: Skvělá zpráva! Nové filmy ze světa HVĚZDNÝCH VÁLEK vytvoří tvůrci nejúspěšnějšího seriálu současnosti

Produkční společnost Lucasfilm, která zodpovídá za všechny filmy spojené s Hvězdnými válkami, se proto rozhodla pozastavit vývoj dalších spin-offů, aby se mohla plně soustředit na původní filmovou sérii. Režisér posledních dvou dílů J. J. Abrams chystá ještě minimálně jeden díl, poté co loni v prosinci vyšel Poslední z Jediů, dosud nejaktuálnější díl ságy. Rozhodnutí Lucasfilm by tak nemělo ovlivnit původní filmovou sérii a fanoušci Hvězdných válek si proto můžou zhluboka oddychnout.

Zdroj: Esquire, Lucasfilm, Collider

12 věcí, které bychom chtěli, aby nám někdo řekl už ve 20

Články, které by tě mohly zajímat