Právě vysíláme

Hvězdnější než AVENGERS? Marvel má v rukávu nové eso!

7. září 2019 10:10
Hvězdnější než AVENGERS? Marvel má v rukávu nové eso!

Pro Marvel Cinematic Universe dosavadní vrchol nepochybně představovali Avengers. Teď se ale u Marvelu možná dočkáme ještě něčeho daleko většího: ať už co se týče síly hrdinů, tak i hereckým obsazením.

Snímek Avengers: Endgame znamenal pro Marvel vrchol. Stal se nejvýdělečnějším filmem historie a pozitivní ohlas si získal i u filmových kritiků. Mnozí fanoušci jistě pochybovali o tom, zda se Marvelu povede něco takového ještě překonat. Teď to však vypadá na nového černého koně mezi marvelovkami.

Mocnější hrdinové i silnější obsazení?

Řeč je o The Eternals, kteří představí řadu nových hrdinů a božských bytostí. Většina z nich by měla mít opravdu nesmírnou moc. Podle některých představitelů dokonce půjde o silnější hrdiny, než jsou samotní Avengers. Zní to troufale, ale dává to smysl: Eternals jsou totiž bohové, bez kterých by nebyly ani žádné jiné světy a tím pádem i samotní Avengers.

Triumfem by pro snímek mělo být také opravdu hvězdné herecké obsazení. Ve snímku si mají zahrát například Kit Harington, nebo Richard Madden, které diváci znají ze seriálu Hra o trůny.

Kromě nich by se v The Eternals měly ukázat také herečky Gemmy Chan, Salma Hayek a Angelina Jolie. Navíc to prý ještě není všechno a máme se dozvědět o dalších hereckých hvězdách. Tak uvidíme, snímek má jít do kin 6. 11. 2020.

 

Zdroj: EW, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat