Právě vysíláme

J. K. ROWLING potvrdila spekulace o BRUMBÁLOVĚ homosexualitě! S kým udržoval slavný čaroděj milenecký vztah?

18. března 2019 14:10
J. K. ROWLING potvrdila spekulace o BRUMBÁLOVĚ homosexualitě! S kým udržoval slavný čaroděj milenecký vztah?

Pokud jste zapálenými fanoušky Harryho Poterra a kromě filmů jste četli i knihy od J. K. Rowling, jistě víte, že ředitel Bradavic Brumbál byl ve skutečnosti homosexuál. Po vydání filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny je navíc jasné, který muž slavného čaroděje v mládí tolik okouzlil.

Jak sama potvrdila J. K. Rowling, Brumbál měl v jejím příběhu vztah se samotným Grindelwaldem. Podle slavné spisovatelky se navíc jednalo o oboustrannou lásku a oběma mocným čarodějům na sobě velmi záleželo.

Rowling na toto téma promluvila v rámci bonusových scén na Blu-ray, které bylo k dispozici k filmu Fantastická zvířata. Podle ní byl vztah Brumbála a Grindelwalda neuvěřitelně intenzivní a nepochybně měl i svou sexuální stránku. Mnohem více však podle ní záleželo na emočním spojení, které tyto dvě postavy měly. „Mě tolik nezajímá ta sexuální stránka – ačkoliv jsem přesvědčená, že v tom vztahu byla sexuální rovina – jako spíš význam citů, které jeden k druhému chovali, což je rozhodně ta nejvíc fascinující věc na lidských vztazích, “ řekla spisovatelka, jenž už v roce 2007 přiznala, že Brumbál byl gay.

Grindelwald v podání Johnnyho Deppa a Jude Law coby Brumbál

 

Zdroj: out.com

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat