Právě vysíláme

Jak bude v nových STAR WARS oživena herečka CARRIE FISHER?

6. června 2019 15:10
Jak bude v nových STAR WARS oživena herečka CARRIE FISHER?

Filmaři pečlivě pracují na tom, aby si princezna Leia zahrála ještě v jednom filmu. Konkrétně ve snímku s názvem Star Wars: Vzestup Skywalkera, kterým by se měla uzavřít dosavadní sága.

Představitelka Leiy herečka Carrie Fisher na konci roku 2016 zemřela. I přesto by se její postava měla v následujícím pokračování legendárních Star Wars vrátit. Povedlo se to už ve snímku Rogue One a to za pomocí digitální dvojnice, za což tvůrci schytali vlnu kritiky. Nyní ale tuto cestu odmítli. Jak se tedy Leia vrátí?

Už dříve médii proběhla informace, že by se mělo pracovat s dosud nepoužitými záběry z filmu Síla se probouzí. Podrobnějšího vhledu se nám dostává nyní: záběry s Carrie Fisher by měly být komponovány. Zastupuje ji dublérka, na kterou je posléze nanesen hereččin obličej. Používají se prý jak vystřižené záběry, tak scény, které jsme ve snímku Star Wars: Síla se probouzí viděli.

Za pomocí digitálních efektů pak Carrie Fisher upravují vrásky, nasvícení, nebo účes. To všechno tak nějak dává smysl, ale jak to bude s dialogy? Vystačí si tvůrci s vystříhanými scénami? Bude Leia vůbec mluvit? Nebo zvukaři její repliky skládají z jednotlivých slov? Nebude celá věc vypadat komicky a bizarně?

To uvidíme až v samotném filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, který by měl do kin přijít 19. prosince 2019. V galerii se můžete na to, jak asi popsaný proces vypadá.

Zdroj: Star Wars News Net

Články, které by tě mohly zajímat