Právě vysíláme

Jak bude vypadat pokračování Squid Game? Režisér odhalil podrobnosti o druhé sérii

13. června 2022 10:01
Jak bude vypadat pokračování Squid Game? Režisér odhalil podrobnosti o druhé sérii

Během pouhých 12 dní se stal seriál Squid Game nejsledovanějším dílem Netflixu. Úspěch byl tak enormní, že streamovací služba pochopitelně stála o natočení pokračování. O druhé sérii nyní promluvil režisér tohoto jihokorejského hitu. 

Práce na druhé sérii je v plném proudu a Netflix ukázal první krátký teaser. Režisér Hwang Dong-Hyuk pak prozradil některé podrobnosti.

V pokračování se opět setkáme s hlavním hrdinou Gi-hunem, který se stal vítězem Squid Game a získal pohádkovou výhru. Zároveň se dozvíme, kdo jsou bohatí “vip”, kteří krvelačné hry sledovali jako diváci a pořádali sázky na to, kdo z hráčů zemře. Podle režiséra se v druhé sérii objeví i muž v obleku, který s Gi-hunem hrál ddakji a byl vstupní bránou do hry.

Krvelačné a robotické panenky Young-hee, co střílela na hráče, jsme si dost užili v první sérii. V pokračování nás pak čeká její přítel Cheol-su, který bude evidentně stejně nemilosrdný. 

Jaké nové krvelačné hry nabídne pokračování Squid Game? Dočkáme se dalších postav? To uvidíme! Datum premiéry zatím nebylo zveřejněno.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat