Právě vysíláme

Jak by vypadala Hra na oliheň, kdyby vznikla v Hollywoodu? Podívejte se do galerie

1. února 2022 9:10
Jak by vypadala Hra na oliheň, kdyby vznikla v Hollywoodu? Podívejte se do galerie

Hra na oliheň se minulý rok stala hitem Netflixu. Seriál tvůrců z Jižní Koreje nabídl dramatickou podívanou a zajímavý děj, který zarezonoval celým světem. Za jeho úspěchem možná stojí i to, že se v hlavních rolích objevili pro většinu lidí neznámí herci. Jak by ale seriál vypadal, kdyby se ho chopili hollywoodští režiséři?

Během prvních dvou měsíců od zařazení na streamovací platformu Netflix zhlédlo Hru na oliheň celkem 150 milionů osob. Není proto divu, že seriál téměř okamžitě dostal druhou sérii. Jak prozradil scénárista Hwang Don-Hyuk, určitě na pokračování nebude pracovat sám. O příběhu však v listopadu ještě neměl jasno.

Hra na oliheň vypráví fiktivní příběh o stovkách lidí, kteří jsou na mizině a přijmou tak zvláštní pozvánku na dětskou hru, v níž mohou získat pohádkový jackpot. Má to však jeden háček, účast v soutěži totiž znamená vítězství, nebo smrt.

Portál BrightSide se zamyslel nad tím, jak by seriál vypadal, kdyby se ho ujali hollywoodští tvůrci. Respektive nad tím, koho by obsadili do hlavních rolí. Podívejte se do naší galerie a zjistěte, kdo by dostal prostor.

Články, které by tě mohly zajímat