Právě vysíláme

Jak dlouho ještě poběží SOUTH PARK? Fanoušci se prý o osud seriálu nemusí bát

13. září 2019 10:10
Jak dlouho ještě poběží SOUTH PARK? Fanoušci se prý o osud seriálu nemusí bát

Kultovní seriál běží na televizních obrazovkách už přes dvacet let. A vypadá to, že fanoušci se o osud svého oblíbeného seriálu nemusí bát ani nadále.

Psal se rok 1997, konkrétně 13. srpna 1997, když se na televizní stanici Comedy Central rozběhl maraton, který trvá už přes dvacet let. Seriál o životě v zapadlém coloradském městečku South Park se nepochybně stal kultovním a baví široké publikum po celé generace.

South Park rozhodně nekončí

Seriál, který je charakteristický svým aktuálním, leč pro někoho až příliš agresivním humorem, navíc rozhodně nekončí. Stanice Comedy Central si prý objednala epizody na další tři sezony, konkrétně tedy třicet epizod. South Park tak budeme na televizních obrazovkách vídat minimálně do roku 2022. To poběží jeho 26. sezona. Satirický seriál je druhým nejdéle vysílaným kresleným seriálem vůbec. První jsou Simpsonovi.

Výroční 300. epizoda čeká seriál během 23. série, která začíná už 25. září. Tvůrčí duo Trey Parker a Matt Stone zůstává stejné od vzniku první epizody a nic se na něm nebude měnit ani do budoucna. Seriál stejně tak nepřestává držet míru kritičnosti vůči sociální a politické situaci v USA i ve světě. Dá se předpokládat, že pohlavárům bude tenhle seriál přidělávat vrásky na čele i dál.

 

Zdroj: EW

Články, které by tě mohly zajímat