Právě vysíláme

Jakub Štáfek je dvojnásobným tatínkem, na světě přivítal další dceru

7. srpna 2023 8:45
Jakub Štáfek je dvojnásobným tatínkem, na světě přivítal další dceru

Jakub Štáfek se se svými fanoušky podělil o radostnou novinu. S manželkou Dominikou přivítali na světě druhou dceru. Dali jí netradiční, ale krásné jméno.

Herec Jakub Štáfek si do jisté míry soukromí chrání, fotografie své rodiny zveřejňuje jen čas od času. O víkendu se s fanoušky podělil o radostnou novinu, s manželkou Dominikou totiž přivítali na světě druhé dítě. I tentokrát se jim narodila dcerka a herec je si jistý: „Ženy by měly vládnout světu.“ Sledujícím na Instagramu prozradil, že holčička dostala jméno Jasmína.

Štáfek už s manželkou vychovává dvouletou Olivii. A snaží se být příkladným otcem. „Je to pro mě fascinující, jakou bezbřehou lásku cítím k tomu človíčkovi, který je vetřelec v domácnosti, co vám naruší veškeré zvyky,“ uvedl v rozhovoru pro Novinky v dubnu 2022. „Přebalím, nakrmím, jen nekojím,“ dodal s tím, že by i tuto činnost klidně vzal na sebe, aby ulehčil tehdy ještě přítelkyni Dominice.

[clanek1551146][/clanek]

S partnerkou se herec zasnoubil v roce 2020. O ruku Dominiku požádal na dovolené v Africe. Svatba proběhla v létě minulého roku. Zatímco Štáfek oblékl šedý kostým, nevěsta si pořídila bílé šaty s dlouhou vlečkou a krajkovým zdobením.

Články, které by tě mohly zajímat