Právě vysíláme

JAMES BAY před lety omylem koupil kytaru BRADLEYHO COOPERA z filmu ZRODILA SE HVĚZDA

19. srpna 2020 11:10
JAMES BAY před lety omylem koupil kytaru BRADLEYHO COOPERA z filmu ZRODILA SE HVĚZDA

Britský zpěvák James Bay odhalil, že má kytaru, na kterou hollywoodský herec Bradley Cooper hraje ve filmu Zrodila se hvězda. James neměl tušení, když si kytaru kupoval. Odkud kytara pochází zjistil až po letech.

Kytarová značka Gibson byla pověřena výrobou kytar do filmu a nyní se ukázalo, že James jednu z kytar nevědomky koupil. Anglický zpěvák v rozhovoru pro televizi ITV přiznal, že skládal hudbu v Los Angeles, když mu populární značka půjčila kytaru Bradleyho CooperaJames se do ní hned zamiloval. „Několikrát mi půjčili tuto kytaru a já jsem se do ní zamiloval, řekl jsem: ,Ahoj Gibsone, to je krásné. Můžu si ji koupit?'“ vysvětlil zpěvák a dodal, že má s historickou značkou kytar skvělý vztah.

Ukázalo se, že Gibson byl pověřen vytvořit tuto kytaru, ale tehdy se nevědělo proč. Film Zrodila se hvězda byl v té době totiž utajený. „Filmová společnost chtěla jednu z kytar, nemohla mi tuhle prodat, ale zůstal jsem s ní v kontaktu,“ přiznal James. Autor hitu Hold Back The River si hudební nástroj následně koupil, aniž by věděl, kdo ho předtím používal!

 „Teprve o několik let později zjistili, že filmová společnost vyrábí film. Byl to snímek  Zrodila se hvězda. Tyto kytary byly použity ve filmu,“ odhalil James svůj šok.

Film Zrodila se hvězda byl jedním z největších hitů roku 2018. Na kytaru, kterou dnes vlastní James Bay, ve snímku zahrál Bradley Cooper jednu z nejpopulárnějších písní, Shallow.

Zdroj: Lorraine ITV, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat