Právě vysíláme

JAMESE BONDA musí hrát muž, tvrdí známá filmová producentka

19. ledna 2020 16:10
JAMESE BONDA musí hrát muž, tvrdí známá filmová producentka

Filmová producentka Barbara Broccoli v rozhovoru pro časopis Variety prozradila, že podle ní může postavu Jamese Bonda ztvárnit pouze muž. Broccoli stála za všemi bondovkami od roku 1995.

Zajímavé prohlášení

Již dlouho se spekuluje, kdo po připravovaném snímku Není čas zemřít převezme po Danielu Craigovi roli známého agenta, Jamese Bonda. Fanoušci nejprve tipovali herce Idrise Elbu, jenže on spekulace popřel. Poté se začalo v mediálních kruzích šuškat, že Jamese Bonda možná v příštím filmu ztvární žena. Tuto teorii nyní vehementně odmítla hlavní producentka známé filmové série o Jamesi Bondovi, Barbara Broccoli.

Barbara Broccoli se o bondovky stará od roku 1995

Barbara Broccoli se o bondovky stará od roku 1995

Známá filmová producentka v rozhovoru pro časopis Variety uvedla: James Bond může mít jakoukoliv barvu pleti, ale musí být muž.“ Podle Broccoli není příliš zajímavé, když filmaři vezmou mužskou roli a udělají z ní ženu. „Ženy jsou mnohem zajímavější,“ vysvětlila devětapadesátiletá producentka.

Koho tipuje známá Američanka jako nástupce odcházejícího Daniela Craiga v roli Jamese Bonda? Zatím prý neví. Craigův konec je pro mě moc traumatický,“ přiznala Broccoli.

Snímek Není čas zemřít dorazí do českých kin už 8. dubna.

Zdroj: Good Morning America, Variety, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat