Právě vysíláme

JASON MOMOA chce natočit remake DVOJČAT s hereckým parťákem ze seriálu HRA O TRŮNY

20. června 2019 9:10
JASON MOMOA chce natočit remake DVOJČAT s hereckým parťákem ze seriálu HRA O TRŮNY

Pro všechny, kdo si nepamatují původní Dvojčata (1988) s Arnoldem Schwarzeneggerem a Danny DeVitem – jde o komedii, ve které zmiňovaní herci hrají dvojčata, jež byla počata v rámci tajného biologického experimentu a po porodu bylo jejich matce řečeno, že obě zemřela.

A zatímco s Vincentem (DeVito) se život nemazlil a stal se z něj pouliční zlodějíček a podvodník, Julius (Schwarzenegger) byl vychovám vědcem a stal se z něj skromný, vzdělaný, ale nesmírně naivní muž. Oba o sobě ani o pozadí svého příchodu na svět nevědí a až po letech se shledávají. A vzhledem k jejich fyzickým ale i dalším odlišnostem jde o podívanou nesmírně zábavnou, která ani po třiceti letech od svého vydání neztrácí na komičnosti.

A nyní k nejnovějším událostem kolem Dvojčat. Herec Jason Momoa, hvězda snímku Aquaman a Khal DrogoHry o trůny, se na festivalu v San Antoniu nechal slyšet, že by rozhodně nebyl proti si střihnout remake tohoto snímku.

Doslova řekl: „Do pr*ele, kde to mám podepsat?! Určitě. To by bylo skvělý. Miluju tenhle film. A Peter je úžasný,“ dodal na adresu svého možného hereckého parťáka, Petera Dinklage aka Tyriona LannisteraHry o trůny.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: comicbook.com

Články, které by tě mohly zajímat