Právě vysíláme

Jason Momoa měl autonehodu. Srazil se čelně s motocyklistou

25. července 2022 11:58
Jason Momoa měl autonehodu. Srazil se čelně s motocyklistou

Jason Momoa se o víkendu čelně srazil s motocyklistou na silnici v oblasti Los Angeles, naštěstí nikdo nebyl těžce zraněn.

Momoa cestoval v neděli po Old Topanga Canyon Road poblíž oblasti Calabasas. Během jízdy se s ním v zatáčce střetl motorkář.

Nehoda se zatím vyšetřuje. Podle prvních informací mělo ke srážce dojít, když motocyklista přejel do pruhu hollywoodské hvězdy a narazil do levé přední strany hercova automobilu.

Motorkář utrpěl lehká zranění poté, co se odrazil od předního skla Momoova automobilu a převrátil se přes vozidlo. Do nemocnice byl převezen s lehkým zraněním včetně pohmožděniny nohy a poranění palce. Herec z filmů Aquaman a seriálu Hra o trůny nebyl zraněn, uvedl TMZ.

 

Projekt Bezpečně na cestě multimediální skupiny Active Radio je zaměřen primárně na snížení počtu nehod s přímým následkem smrti a zároveň snížení počtu celkových zranění v rámci nehodovosti. Realizace projektu je financována z prostředků Fondu zábrany škod, a to podle pravidel uveřejněných na  stránkách www.fondzabranyskod.cz.

Články, které by tě mohly zajímat