Právě vysíláme

Jason Momoa se svlékl během show: „Už mě nebaví nosit oblečení“

16. listopadu 2022 14:44
Jason Momoa se svlékl během show: „Už mě nebaví nosit oblečení“

Jason Momoa se v televizi svlékl do spodního prádla, aby předvedl tradiční havajské malo, které si oblíbil. Jak reagoval moderátor?

Hvězda Aquamana byla hostem show Jimmyho Kimmela, během které se rozhovor stočil k Momoově nedávnému rybářském výletu. Zajímavější než on samotný bylo však to, co měl Jason při chytání ryb na sobě.

Momoa minulý měsíc sdílel snímky, na kterých rybaří, zatímco na sobě nemá nic jiného než havajské malo, které má podobný střih jako bederní rouška. Herec vysvětlil, že tento nevšední díl spodního prádla začal nosit nedávno, v rámci příprav na nadcházející sérii Chief Of War, která se odehrává na Havaji koncem 18. století.

Když byl herec Kimmelem dotázán, zda má v současné době malo, překvapil moderátora, když vstal z židle a právě do tohoto netradičního oděvu se svlékl.

„Dělám show. Jsem tvůrce, spisovatel, režisér, producent a herec této série. To je to, co nosím každý den. Právě jsem se připravoval na roli, protože se rád vžívám do postavy, a tak jsem si opaloval svůj bílý zadek,“ pokračoval Momoa a vysvětlil, proč měl na rybářské výpravě malo. „Vlastně už ani nemám rád oblečení. Jsem v tom každý den. Nosím to pořád,“ dodal se smíchem.

Články, které by tě mohly zajímat