Právě vysíláme

Je Jennifer Aniston zasnoubená? Na veřejnost si vyrazila s diamantovým prstenem

28. února 2024 9:10
Je Jennifer Aniston zasnoubená? Na veřejnost si vyrazila s diamantovým prstenem

Zasnoubila se snad Jennifer Aniston? Tato otázka v posledních hodinách pořádně hýbe Hollywoodem. Herečka si totiž vyrazila na veřejnost s prstenem s obřím diamantem na prsteníčku. Že by tak i ona konečně našla své štěstí?

Jennifer Aniston se o víkendu zúčastnila předávání cen SAG v Los Angeles. Nejenže byla třikrát nominovaná za roli v The Morning Show, ale zároveň předávala spolu s Bradleym Cooperem ocenění za celoživotní přínos herečce Barbře Streisand.

Více než svými krásnými šaty ale přítomné zaujala prstenem s diamantem, který celý večer hrdě nosila na svém prsteníčku. Hollywoodem se tak nyní šíří spekulace, zda není Aniston zasnoubená. Zájem by rozhodně měla, jak prozradila v rozhovoru pro Allure. „Nikdy neříkej nikdy,“ odpověděla na otázku, zda by se chtěla znovu vdávat.

Pokud je Aniston skutečně zasnoubená, nabízí se otázka: S kým? Loni ji média spojovala s Jonem Hammem, oficiálně však ani jeden z nich vztah nepotvrdil. Možná však jen chtěla herečka rozvířit vody a prsten byl pouhým doplňkem.

Aniston má za sebou již dvě svatby. První s Bradem Pittem a druhou s Justinem Therouxem, s nímž se jí vztah rozpadl v roce 2018. Ještě předtím byla v 90. letech zasnoubená s Tatem Donovanem, který si v seriálu Přátelé zahrál Joshuu.

Články, které by tě mohly zajímat