Právě vysíláme

Je sexuální predátor? Hvězda Hry o trůny měla na internetu zneužívat nezletilou osobu

5. října 2023 9:10
Je sexuální predátor? Hvězda Hry o trůny měla na internetu zneužívat nezletilou osobu

Joseph Gatt známý ze Hry o trůny čelí obvinění z komunikace se sexuálním podtextem s nezletilou osobou. V pondělí se zúčastnil soudního stání, na které ho doprovodila přítelkyně Mercy Malick. Soud bude pokračovat v prosinci, do té doby bude herec vyšetřován na svobodě.

Jednapadesátiletého Josepha Gatta minulý rok zatkli kvůli sexuálnímu deliktu s nezletilou osobou. Měl si s ní dopisovat online, více informací zatím nebylo zveřejněno. V pondělí 2. října se kvůli obvinění dostavil k soudu v Los Angeles, kam ho doprovodila dlouholetá přítelkyně Mercy Malik. Herec známý ze Hry o trůny čelí také obvinění z držení útočné zbraně.

Soud oznámil, že za daných okolností není schopen rozhodnout a odročil jednání na prosinec. Je totiž potřeba zjistit další okolnosti, které by mohly případ objasnit. Do té doby má Gatt zákaz styku s nezletilými osobami bez dozoru jiné osoby a zákaz držení pornografie.

„Obvinění, která jsou proti mně vznešena, jsou naprosto nepravdivá a bezohledná. Maximálně spolupracuji s policií, abychom se spolu dostali k jádru věci. Těším se na to, až bude moje jméno očištěno. Děkuji všem mým přátelům a fanouškům za podporu,“ uvedl herec s tím, že více komentovat situaci nemůže. Příspěvek zveřejnil v dubnu 2022.

Joseph Gatt je anglický herec, který se proslavil svými rolemi ve filmech Thor, Star Trek nebo Hry o trůny.

Články, které by tě mohly zajímat