Právě vysíláme

Je to oficiální. Leonardo DiCaprio představil svou 25letou přítelkyní kamarádům

14. listopadu 2023 11:18
Je to oficiální. Leonardo DiCaprio představil svou 25letou přítelkyní kamarádům

Několik týdnů se o jejich vztahu pouze spekulovalo, nyní už je ale oficiálně ruka v rukávě. Leonardo DiCaprio randí s Vittorií Ceretti. Pětadvacetiletou modelku představil během narozeninové párty svým kamarádům.

Hvězda Titanicu Leonardo DiCaprio si našel novou přítelkyni. Stala se jí modelka Vittoria Ceretti, se kterou randí již několik týdnů. O tom, že je jejich vztah vážný, svědčí i to, že ji Leonardo DiCaprio na své narozeninové oslavě představil svým blízkým přátelům. Po celý večer se navíc podle magazínu People dvojice od sebe nemohla odlepit.

„Působili velmi zamilovaně, celou noc strávili spolu,“ uvedl nejmenovaný zdroj magazínu. Společně si dvojice vychutnala i speciální vystoupení Lil Wayna. „V jednu chvíli v klubu všichni zpívali klasický hip hop,“ dodal zdroj.

Na párty se objevila řada celebrit. Nechyběli Jay-Z, Kim Kardashian, Lady Gaga, Beyoncé, Snoop Dogg, Tobey Maguire, Taika Waititi a Axl Rose. Dorazili také čerství snoubenci Channing Tatum a Zoë Kravitz.

DiCaprio a Ceretti byli spolu poprvé spatřeni koncem srpna, kdy si spolu na procházce kalifornskou Santa Barbarou vychutnávali ledovou kávu se zmrzlinou. Ceretti je pětadvacetiletá italská modelka. Objevila se na titulkách magazínů Vogue, Harper’s Bazaar, Elle i Glamour.

 

Články, které by tě mohly zajímat